Vpišite iskalno besedo

ZOBNA ORDINACIJA

Materiali in oprema so zelo pomembni

NAJSODOBNEJŠA OPREMA

Garantiramo najvišjo kakovost naših storitev

Sprejemni prostor in ordinacija sta opremljena po najsodobnejših zobozdravniških standardih.

Pri delu uporabljamo opremo znanega nemškega proizvajalca medicinske in zobozdravstvene opreme Sirona. Stomatološka aparata sta znamke SIRONA Inego Pro in Kavo.

Za zagotavljanje najvišje kakovosti zobozdravstvenih storitev uporabljamo materiale priznanih znamk: GC, Ivoclar Vivadent, 3M ESPE in Ultradent.

INTRAORALNI SKENER

S pomočjo skenerja do novih zob že v 24 urah

Intraoralno skeniranje omogoča izdelavo digitalnega odtisa in nadomešča klasično odtiskovanje zob in izdelavo modela v zobotehničnem laboratoriju.
S pomočjo posebne 3D kamere posnamemo situacijo v ustni votlini in nato računalnik simulira ugriz in premikanje čeljusti.
Ključne prednosti intraoralnega skenerja so:
- hitrost in kakovost izdelave protetičnih nadomestkov,
- izredna natančnost odtisa,
- ni več stroškov izdelave začasnih prevlek,
- ni neprijetne uporabe odtisnih materialov.

ZOBNI LASER

Uporaba laserja v zobozdravstvu prinaša številne prednosti

Zobni diodni laser SIROLaser Blue prinaša velike prednosti v primerjavi z običajnimi metodami zdravljenja. Najpomembnejše prednosti so vidne pri celjenju ran brez brazgotin in izboljšani zaščiti, ki znatno zmanjša število bakterij.

Za bolnike uporaba diodnih laserjev pomeni manj pooperativne bolečine in zato tudi manjšo potrebo po zdravilih. V ordinaciji Zobna uporabljamo SIROLaser Blue. To je prvi zobni diodni laser, ki ima modro, infrardečo in rdečo diodo. To mu omogoča številne možnosti uporabe. Modra dioda omogoča prodiranje žarka globlje v tkivo, zato se uporablja v ustni kirurgiji. To omogoča poseg brez skalpela in šivov.

Infrardeča dioda se uporablja za izboljšanje vnetnih stanj, kot so parodontologija, endodontija, aftozne razjede in herpes. Rdeča dioda je primerna za LLLT in biostimulacijo za hitrejše celjenje ran.

ZOBNI RENTGEN

Pomagamo vam razumeti, kaj je najbolje za vaše zobe

Z nakupom zobnega rentgena »SIRONA Heliodent plus« in senzorja »XIOS XG suprime sensor« ter intraoralne kamere »SIRONA Sirocam AF« smo pacientom prihranili dragocen čas in številne poti, ki bi jih morali opraviti, če v ordinaciji te opreme ne bi imeli.

Že med preiskavo pacientom lahko opravimo RTG diagnostiko in nato na zaslonu pokažemo sliko njihovih zob.

Pacienti se skupaj z zobozdravnikom zato odslej lažje odločajo za ustrezno metodo nadaljnjega zdravljenja in hitro sprejmejo prave odločitve.

Čakalnica

Veseli smo, ko vidimo, da se pri nas dobro počutite

Ker nam pacienti veliko pomenijo, smo zobno ambulanto popolnoma prenovili leta 2015. Sedaj že v čakalnici poskrbimo, da se obiskovalci počutijo prijetno ter domače in se ob zvokih mirne glasbe ter branju literature v miru pripravijo na zobozdravstveni pregled.

Ker smo prepričani v kakovost svojega dela, strankam dajemo enoletno garancijo na vse storitve.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services