Vpišite iskalno besedo

STORITVE

Vaše zdravje je naša zaveza

PREGLED ZOB IN OBZOBNIH TKIV

Redni kontrolni pregledi pri zobozdravniku so poleg redne ustne higiene zagotovilo, da bodo vaši zobje in obzobna tkiva zdravi tudi v prihodnje.

UGOTAVLJANJE KARIESA IN ZOBNIH OBLOG

Karies in zobni kamen sta za zobe in dlesni škodljiva, medtem ko so pigmentna obarvanja zob le estetski problem.

ČIŠČENJE ZOBNIH OBLOG

Redno čiščenje zobnega kamna je temelj zdravih zob, saj s tem zaustavimo bolezni, kot je parodontoza in olajšamo čiščenje zob.

SVETOVANJE O PRAVILNI NEGI ZOB

Bakterije, ki se nabirajo v ustih, imajo sposobnost hitrega razmnoževanja zato je treba zobe in medzobne prostore redno in natančno čistiti.

RTG SLIKANJE

Zobni digitalni rentgen je v naši ordinaciji prinesel pacientom višjo kakovost izvajanja storitev, saj omogoča idealno diagnostiko kar med zdravljenjem.

ŠČITNIKI ZA ZOBE

Zaradi stresnega načina življenja mnogi nevede med spanjem škrtajo z zobmi. Idealna rešitev je posebna razbremenilna opornica, ki jo izdelamo v naši ordinaciji.

ZDRAVLJENJE

Neboleče pozdravimo tudi najtežje primere

ZDRAVLJENJE ZOBNEGA KARIESA

Zobni karies zobozdravnik pacientu slikovito prikaže na računalniškem zaslonu z uporabo intraoralne kamere.

ZDRAVLJENJE ZOBNIH KORENIN

Ko se zobna gniloba ne odpravi pravočasno, ta doseže zobno korenino in povzroča bolečine. S sodobno tehnologijo je uspešnost zdravljenja zobnih korenin velika.

ORALNA KIRURGIJA

Kadar s konservativnimi postopki nimamo več možnosti ohraniti zoba, je treba zob odstraniti. Najpogostejši razlog za odstranitev zoba je napredovalna parodontoza, ko se zob maje zaradi izgube kosti okoli korenine.

ZDRAVLJENJE DLESNI

Bolezni dlesni se začenjajo z vnetjem, ki se največkrat pokaže kot krvavenje ob čiščenju zob. Ko se razvijejo resnejše težave je treba začeti s strokovnim zdravljenjem.

PROTETIKA

Vsak izgubljeni zob je treba kar najhitreje nadomestiti, saj lahko pride do sprememb v ustni votlini, ki jih ni več mogoče povrniti v prvotno stanje.

IMPLANTATI

Če vam manjka le en zob in so sosednji zobje zdravi ali pa, če vam manjka več zob in ne želite nositi proteze, potem razmislite o implantatu.

ESTETSKO ZOBOZDRAVSTVO

Zasnovano na zdravem in lepem videzu

BELJENJE ZOB

Zadnja leta je čedalje več povpraševanja naših pacientov po estetskem beljenju zob s katerim lahko povečamo svetlost zob.

ORTODONTIJA

Mnogi pacienti menijo, da gre pri ortodontiji le za estetski popravek, a v resnici ni tako, saj dokazano velja, da sta tudi nega in žvečenje pri pravilno urejenih zobeh boljša.

ZOBNI INLEJI

V primerih, ko pacientom manjka velik del zoba in se ga težko nadomesti s plombo, se lahko namesto tega naredi inlej v zobnem laboratoriju.

ZOBNE LUSKE

V zahodnem svetu so luske že kar nekaj časa pravi zobni hit, saj zagotavljajo lep nasmeh, ki pomeni boljšo samopodobo in večjo samozavest.

ZOBNI NAKIT SWAROVSKI

Predvsem dame si pogosto želijo svoj nasmeh narediti še privlačnejši in v ambulanti Zobna jim nudimo namestitev zobnih kristalov Swarovski.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services